Kategoritext, homestyling
Kund:

Homestyling

Med dagens moderna teknik och material är möjligheterna närmast obegränsade även när det gäller hemmamarknaden. Semesterbilden som fondtapet, barnbarnen som motiv på canvas eller varför inte en textrad ur favoritlåten på köksväggen?

Fototapeter

Vi tar fram fototapeter från eget foto eller enligt önskemål. Motivet printas på tåliga och färgäkta material, såsom papper med linne-, sand eller satinstruktur, nylonförstärkt latexbaserad eller ett polyesterbaserad non-wowenmaterial. Bredder upp till 120 cm. Du monterar sedan din tapet enligt våra anvisningar.

Väggtexter

Vi kan producera figurskurna bokstäver som bildar ordspråk, ordlekar eller citat för enkel montering. Texterna kan du få i olika utföranden, färger och storlekar. Några exempel ser du här intill, fråga oss för mer information.

Canvastavlor

Låt oss hjälpa dig att visa upp dina vackraste bilder och motiv. Ett foto printat på canvas och monterat på en spännram blir en både iögonfallande och estetiskt tilltalande inredningspjäs. Den dolda ramen låter motivet få all uppmärksamhet. Dessutom kan du med fördel gå upp i storlek samtidigt som du håller kostnaden på en rimlig nivå.

Kontakt

Design & Dekor

Besöksadress

Hemvägen 11
957 31 Övertorneå

Postadress

Tingshusvägen 11
957 31 Övertorneå

Kontaktuppgifter

070 - 216 00 39

reklam@designdekor.se

Organisationsnummer

559359-6702

Design&Dekor Facebook Design&Dekor Instagram